„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Знаете ли, че имаме точка на щастие? Ето къде е тя и как да я стимулираме!

14.02.2016 | 15:20
15253 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

В човешката природа е да преследваме щастието. Нима всички ние не искаме да сме щастливи, винаги, във всеки момент от живота си? По време на това непрестанно преследва, обаче, често ставаме толкова целеустремени, че забравяме най-важното – щастието е в нас, а за да му се наслаждаваме, просто трябва да се научим да го стимулираме!

Advertisement:
Advertisement:

Според източната медицина, всеки човек има точка на щастието в собственото си тяло! Това е тимусната жлеза, която се намира в самият център на гърдите. Определението „точка на щастието”, в конкретния случай е точно на място! Тимусната жлеза помага за неутрализацията на негативната енергия и поддържа здравето, като укрепва имунната система.

Масажирайте тази точка от тялото си и не след дълго ще усетите промяната, която ще настъпи у Вас! Може да използвате масажни движения или такива наподобяващи галене. Не след дълго ще усетите прилив на енергия и леко гъделичкане в тялото. Не се тревожете, ако това не се случи веднага. Понякога се изискват малко тренировки, докато откриете точното място и точните движения, с които да стимулирате Вашата точка на щастието. Просто бъдете търпеливи и не се отказвайте. Опитайте няколко дни подред и не след дълго ще бъдете приятно изненадани от неповторимият ефект, съветват колегите от lekuvai.bg.

Този масаж е особено полезен за хора, подложени на високи дози стрес. Ако сте от тях, правете масаж на точката си на щастие поне по 2 пъти на ден и съвсем скоро ще усетите как баланса отново става част от живота Ви.

© lekuvai.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още