„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Вижте как да спасите за секунди човек, получил инфаркт!

10.10.2015 | 10:26
10618 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

По света всяка година умират хиляди хора от инфаркт. А, ако някои имат късмет след инфаркт да не починат, то остават с доста увреждания по тялото си. Но доктор Джон Кристофър разкри какво може да направим, за да спасим човекът, който е получил инфаркт. 

Advertisement:
Advertisement:

Според много специалисти лютото предпазва именно от инфаркт. До сега са били направени редица изследвания, които са доказали положителното действие на лютивите храни, подправки и прочие, върху сърцето. Но, естествено, не бива да се прекалява с тях, защото лютото, както помага на сърцето, така и вреди на стомаха. 

Доктор Джон Кристофър разкрива, че може за секунди да спасим човешки живот, само ако имаме лютив пипер или екстракт от лютива чушка в дома си. 

Той разкрива, че на човек, който преживява инфаркт и е в съзнание много бързо трябва да му се даде чаша с вода, в която има разтворена една лъжица от пипера. Ако, пък, човекът е изпаднал в безсъзнание, под езикът му трябва бързо да се капнат няколко капки екстракт от люти чушки. Според доктора, с този прост метод само за секунди може да се спаси един човешки живот и той да започне да се връща към нормалното си състояние. Но колегите от mall359.com съветват да не разчитаме само на този съвет от доктор Джон Кристофър, а да се обадим и на Спешна помощ, ако се случи някой покрай нас са получи инфаркт. 

© mall359.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още