„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Подправките, които в комбинация могат да спасят живота Ви!

05.12.2015 | 13:00
9953 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Американски изследователи са достигнали до революционно откритие!

Advertisement:
Advertisement:

Те са установили, че комбинацията между куркума и черен пипер може да се окаже не само изключително полезна за организма, но и животоспасяваща!

Според американските учени, тази комбинация оказва изключително положително влияние при превенция и лечение на рак на гърдата! Учените разкриват, че куркумата е много полезна, но за съжаление се абсорбира прекалено бързо от човешкия организъм, ако се приема самостоятелно. Приемате ли я в комбинация с черен пипер, обаче тя действа уникално на целия организъм.

Проучването на американските учени е доказало, че тази комбинация атакува и се бори директно с раковите клетки!

Освен в борбата с рака, комбинацията между куркума и черен пипер има и редица  други полезни действия върху човешкото тяло. Тя действа и като природен антидепресант, повишавайки нивата на серотонин и допамин в мозъка, което от своя страна подсилва усещането за радост, щастие и еуфория.

Полезните свойства на комбинацията между черен пипер и куркума, обаче не свършват до тук! Тя може да се окаже Вашият нов, най-добър приятел в битката с наднорменото тегло. Тя повишава скоростта на обмяната на веществата, изгарянето на калориите и създава усещане за ситост.

Също така, куркумата и черният пипер имат болкоуспокояващо и противовъзпалително действие!

Можете да приемате тази уникална комбинация изключително лесно в ежедневието си, обясняват от сайта newage.bg. Просто добавете подправките към храната си или към пресен зеленчуков сок.

© newage.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още