„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Никога няма да повярват какви чудеса може да направи този плод с женския бюст!

26.02.2016 | 15:46
4299 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Всеизвестен факт е, че след определена възраст женските гърди увисват, заради отпускането на кожата. Едва ли има жена, която да харесва този факт, обаче. Никоя дама не иска бюстът ѝ да увисне без време, а съвременните сутиени и бельо, като цяло, доста спомага за преждевременното увисване на женските гърди, а от там и до спад на самочувствието и още куп други неща. 

Advertisement:
Advertisement:

Колегите от lifebg.net, oбаче ни разкриха, че има един плод, който буквално прави чудеса с женските гърди и кожата. Оказва се, че именно ананасът е плодът, който подпомага стягането на бюста и не забавя отпускането му. Той съдържа хранителни вещества, които запазват и дори връщат еластичността на кожата с напредването на годините и не позволява прекаленото увисване на кожата. 

Най-подходящият начин да се приема ананасът, за да бъде максимално ефективен е или всеки ден по една порция, като замества едно хранене, или на смути с кисело мляко, малко сок от ананас и вода, около 30 минути преди закуска или обяд. 

Освен за стягане на кожата, ананасът може да помогне също при болки в ставите и мускулите, причинени от артрит. А освен това съдържа аскорбинова киселина и Витамин С. Повишава активността на белите кръвни телца и стимулира имунната система. Или с други думи казано е страшно полезен плод и не много калоричен, което автоматично означава, че може да стане и Ваш пръв приятел, ако сте на диета. 

© lifebg.net
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още