„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Искате сияйна коса и кожа? Ето какво трябва да използвате!

17.05.2015 | 15:06
7533 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Едва ли има жена, която да не си мечтае за гладка кожа и силна и здрава коса. В стремежа си да постигнат заветната цел, да изглеждат перфектно, много дами пръскат малки състояние за скъпа козметика. Идеалните кожа и коса, обаче са доста по-достъпни, от колкото предполагате, за да ги постигнете не са ви нужни безбожно скъпи кремове и маски, а само малко... какаово масло, разкриват колегите от chudesa.net!

Advertisement:
Advertisement:

По правило,  то се използва предимно в кулинарията, но ако прочетете внимателно етикетите на кремовете и шампоаните си, ще откриете, че какаово масло има и в козметиката. Най-невероятният и страхотен ефект от него, обаче ще постигнете ако го използвате в натуралното му състояние!

Какаовото масло, спокойно може да бъде определено, като вълшебен елексир за кожата и косата, заради чудодейното му влияние! То е изключително богато на антиоксиданти и действа невероятно върху кожата. С негова помощ може да се справите с бръчките, стрийте, белезите, да успокоите раздразнена кожа, както и да предпазите кожата си от слънчеви изгаряния. Единственото, което трябва да направите е да нанесете малко количество какаово масло върху кожата си и да го оставите да попие! Резултатите са наистина смайващи!

Този страхотен елексир може да се използва и върху косата! Искате бляскава, здрава и силна коса? Няма проблеми, просто разтворете малко какаово масло, на водна баня и го нанесете по цялата дължина на косата си. След това увийте главата си в кърпа и изчаквайте 1 час, преди да се измиете със шампоан! После косата Ви ще бъде гладка и мека, като коприна!

© chudesa.net
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още