„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Ето това са най-популярните тайни трикове за естествена красота!

13.02.2015 | 20:13
6330 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Ето това са най-популярните тайни трикове на жените, за да са естествено красиви!

Едва ли има жена, която да не се интересува от външния си вид и красотата си. Може би няма дама, която да не се поглежда в огледалото, преди да излезе от вкъщи. Британски експерти обаче решиха, да разкрият кои са най-популярни тайни трикове за естествена красота, които жените прилагат.

Advertisement:
Advertisement:

Няма жена, която поне веднъж в живота си да не е имала възпаление на кожата на лицето. Малко представителки на нежния пол обаче знаят, че няма по-добро средство в борбата с пъпчиците от пастата за зъби. Стига само едно намазване на зачервеното място с паста за зъби и пъпчиците само след часове изчезват. 

Много дами използват и трика с пудрата, ако по една или друга причина не са успели да измият косата си, а тя се е oмърсила вече. В този случай повечето жени слагат малко талк или бебешка пудра в корените на косата, които играят ролята на перфектен заместител на сухия шампоан. 

Следващата хитринка, която малко жени използват е, че вместо да слагат руж или други козметики, те просто пощипват бузките си, които придобиват естествена руменина и същевременно изглеждат доста по-добре от силния руж или бронзовите перли, които придават изкуствен блясък, особено, ако не са поставени добре. 

А сега малко любопитни факти.

Вие знаехте ли, че ако държите лаковете си в хладилника консистенцията им няма да се сгъсти? А знаехте ли, че вазелинът може да се използва за оформяне на вежди?! - Да и това е факт, поне според изследването, което са направили британските експерти, предадоха колегите от beu.bg.

© beu.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още