„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Две съставки Ви гарантират перфектен и спокоен сън!

24.11.2015 | 16:44
6304 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Животът в последно време е станал толкова забързан, че понякога не ни остава време за сън. Често, обаче, липсата на сън се отразява пагубно върху организма ни и може да ни докара много здравословни проблеми. Не се заблуждавайте, обаче! Ако спите и по прекалено много часове също можете да си докарате различни болести.

Advertisement:
Advertisement:

Специалисти разкриха, че ако спим по по-малко от 6 часа на ден сме силно податливи на болести, свързани със сърдечно-съдовата система. Ако спим и по повече от 9 часа на ден, обаче, повишаваме риска от инфартк. Според направените проучвания, балансираният сън е изключително важен. За това е важно да спим не по-малко от 6 часа на ден и не повече от 9. А забързаното ежедневие понякога не ни дава тази възможност и често страдаме от безсъние, заради стрес, случващи се събития и прочие. 

Сега ще Ви разкрием как само с 2 съставки да си приготвите уникална смес, която ще Ви позволи да се наспивате преспокойно и да се чувствате бодри на другия ден, сякаш сте преродени. 

Сместа се приготвя само от пчелен мед и розова, хималайска, морска сол. Продуктите се смесват в съотношение 5:1, като медът е 5 чаени лъжички, а солта 1 чаена лъжица. Съхранявайте получената смес в стъклен буркан и всяка вечер приемайте по малко от нея, като я поставите под езика си и я оставете да се разтвори по естествен път. 

Колегите от lifebg.net разкриват, че тези две съставки вършат чудеса и след прием заспиваме дълбоко, докато организмът ни не възстанови изразходената енергия, която му е необходима. 

© lifebg.net
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още