„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Внимание! Това растение убива дете за минута! Отровно е!

12.07.2015 | 17:38
5735 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Домашните растения, по принцип, са нещо нормално в интериора на всеки дом или офис. Малко хора, обаче предполагат колкото опасни могат да бъдат някои от тях. Особено това, което виждате на снимката! На пръв поглед, то си е нищо и никакво домашно растение, което се отглежда в саксия. Да, ама не!

Advertisement:
Advertisement:

Всъщност, името му е Дифенбахия и е всичко друго, но не и обикновено, домашно цвете! Дифенбахията идва от Кения, Руанда, Уганда и е силно смъртоносно, разкриват ексклузивно колегите от webnovinar.bg!!! Това растение е изключително опасно, особено за малки деца. Последните, както добре знаем опознавайки света около себе си, искат да опитат вкуса на всичко! Но листата на Дифенбахията са ужасно отровни – те могат да убият възрастен за около 15 минути, а дете – за по-малко от минута!

Изплашена до смърт, майка разказва, че за малко не е изгубила дъщеря си, именно заради въпросното растение! Детето поставило листо от него в устата си и едва не умряло, заради силната отрова на Дифенбахията! Само за секунди езикът на малкото момиченце се издул и то почти се задушило! За щастие, всичко приключило благополучно и детето е добре. Родителката му, обаче се е изплашила не на шега, и то с право!

В случай, че отглеждате растението от снимката в дома си или офиса си, веднага се отървете от него! В случай, че сте докоснали цветето, при никакви обстоятелства не докосвайте очите си непосредствено след това, защото заради силната отрова може да се простите със зрението си, завинаги!!!

© webnovinar.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още