„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Внимание! Родния пазар се заля с много опасна козметика! Вижте още!

01.08.2015 | 13:48
2166 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Родната търговска мрежа изглежда е залята от продукти, които са опасни за здравето на хората!!! Най-зле от всякъде, обаче е положението в крайдунавският град Русе! Там, от Регионалната здравна инспекция издирват редица продукти, пуснати в търговската мрежа и изключително опасни за здравето на гражданите!!!

Advertisement:
Advertisement:

Списъкът на опасните неща далеч не е кратък! В него се включва, както козметика, така и бижута, че даже и одеала, разкриват от сайта pik.bg! Одеало от овча вълна, с функция за загряване се търси, за да се изтегли от мрежата. Причините затова, обаче са неясни. Освен него, се издирват и индийски бижута, които са обявени са опасни.

Най-много, различни и опасни, обаче се оказват редица козметични продукти! В търговската мрежа на град Русе има френска козметика за избелване, която, оказва се не е никак здравословна за дамите. Не само френската избелваща козметика, обаче е опасна, а и тази от Барбадос, алармират от Инспекцията. В частност, става дума за кремът, за избелване на кожата Perfect Tone White – Lightening Beauty Lotion. В случай, че сте си го закупили веднага преустановете употребата му, съветват здравните власти!

Опасна, оказва се, е не само вносната, но и родната козметика! Сенки за очи, българско производство, се издирват усилено в крайдунавският град. Причината, затова е, че в тях има високо съдържание на олово – доста над допустимото. Последното, пък има доказан канцерогенен ефект и може да докара сериозни здравословни проблеми на дамите, като силни, алергични реакции, придружени с подуване и обриви!!!

© pik.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още