„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Вижте как изглежда днес тази жена, преживяла кошмара на анорексията!

03.11.2015 | 16:33
38634 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

В тази история ще Ви запознаем с тази наистина борбена и очевидно много силна жена, с воля за живот- Рейчъл Фарок. 

Advertisement:
Advertisement:

В най-тежкия си период, 37-годишната жена тежи колкото една дете, около 10 годишно. По това време за нея се грижи съпругът ѝ, който полага 24-часови грижи за жена си. Едва ли някой обикновен човек може да си представи кошмарът, през който са преминали съпрузите, а в един момент Рейчъл дори била на прага на смъртта. Но той отново не я оставил. Напуснал работа и започнал да я обгрижва и обсипва с любов, надявайки се, че тя ще "прескочи трапа". 

Един ден съпрузите решили да заснемат видео със зов за помощ. В него двойката призовала всеки, който може да им помогне с каквото може, за да отиде Рейчъл на хоспитализация в португалска клиника, където да се лекува. А за тяхна огромна изненада много хора откликнали на зова им за помощ и не след дълго Фарок била изпратена на лечение, където лекари да се борят за живота ѝ. 

Само шест месеца след постъпването си в клиниката Рейчъл вече е възстановила голяма част от теглото си. И въпреки, че все още не може да се изправя и ходи сама, тя продължава да се бори за оцеляването си. Среща трудности в изпълнението на ежедневни и елементарни неща, но все пак малко по малко се подобрява. 

Фарок разказва открито историята си, защото се надява, че ще помогне и ще вдъхне надежда на много други хора, които страдат от анорексия- бича на XXI век. А към момента тя продължава възстановяването си, а съпругът ѝ е все така до нея, подкрепящ, обичащ и вярващ в нея, предадоха колегите от lifebg.net. 

 

© lifebg.net
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още