„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Тийнейджър, обявен за мъртъв, се връща към живота и разкри какво е видял!

09.09.2015 | 17:00
7245 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share
Зак Клементс е 17-годишно момче, което по време на учебни занимания, докато играе футбол, внезапно пада на земята и повече не става. В продължение на минути той е стоял напълно безжизнен в предградието на училището "Victory Life" в Брунвуд, Тексас. 
 
Advertisement:
Advertisement:
 
Веднага, след като сърцето му спряло, тийнейджърът е бил откаран в болница във Форт Уорт в САЩ, където лекарите буквално направили и непосилното, за да го върнат към живота. Но Зак не давал в продължение на 20 минути никакви признаци за живот. И точно, когато лекарите го обявили официално за мъртъв, пулсът на Зак внезапно се появил и той отворил очи. 
 
След като се събудил в интензивното, Зак споделил със родителите си, че е видял нещо, докато е бил мъртъв, а те не повярвали. Когато, обаче Зак им разказал какво точно е видял, те се убедили, че момчето не лъже и му повярвали на 100 процента. 
 
Докато бил между живота и смъртта, Зак видял мъж с дълга, рошава коса и много гъста брада. Самият Зак споделил, че веднага в лицето на този човек е познал Иисус Христос, който му казал, че всичко ще се оправи, потупвайки го по едното рамо. 
 
 
Първоначално всички, които разбрали за случилото се, си помислили, че Зак лъже. Факт е, обаче, че са многобройни случаите, в които хора "завърнали се от отвъдното" казват, че са видели именно това. Или тунел с бяла светлина, което прави историята на Зак някак правдоподобна и достойна за вярване, коментираха колегите от bgkef.com.
© bgkef.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още