„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Те се разхождаха спокойно в парка.. Никога не са предполагали, че може да им се случи нещо подобно!

29.11.2015 | 14:47
4205 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Дивите животни могат да бъдат колкото красиви, толкова и опасни за човека! Те могат да приемат дори, най-елементарното движение, като знак за нападение и да атакуват в отговор.

Advertisement:
Advertisement:

Този факт е добре известен на повечето хора, включително и на героите в историята, която искаме да Ви разкажем днес. Те се казват Дейв и Ерин и като повечето двойки обичат да се разхождат заедно.

Един ден, за място на своята разходка, двамата избрали един парк, в Пенсилвания. Разходката протичала нормално и Дейв и Ерин се наслаждавали на природата и времето си заедно. Изведнъж, обаче всичко се променило, когато пред тях изскочил див елен. Несъмнено, красиво животно. Дейв и Ерин били предупредени, че в тази зона, елените могат да бъдат изключително агресивни към хората. Животното, което стояло срещу тях, обаче далеч не изглеждало агресивно, дори напротив!

Какво се е случило после? Вижте клипчето и ще останете удивени! Еленът не само не напада двойката, той осъществява контакт с тях, предават от сайта bgkef.com. Кадрите са наистина уникални, а това преживяване Дейв и Ерин, със сигурност ще помнят цял живот. 

© bgkef.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още