„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Те са съпрузи и ловци на духове.. Тяхната история, обаче, завърши с ужасен край!

07.10.2015 | 15:57
8626 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Ако вярвате в духове и паранормални явления, то със сигурност лицата от снимките ще са Ви познати. Това са Марк и Деби Константино. Те често гостуваха в предавания като "Ghost Adventures" и събраха значителен брой телевизионни изяви, в които разказват историите си. Но за съжаление именно тяхната семейна история се оказа по-страшна дори от нещата, които са им се случвали, докато са на "лов за духове".

Advertisement:
Advertisement:

След години демонстрации на топли отношения, хармония и любов по телевизията Деби и Марк подали документи за развод. Раздялата и последвалият развод, пък, идват след множество натрупани злоупотреби и стъпки в страни от страна и на двамата партньори в продължение на много години, предадоха колегите от Lifebg.net. Но има и по-страшно..

Кулминацията в раздора на отношенията между Деби и Марк била, когато един ден в домът им се разразил толкова жесток скандал, че съседите им повикали полиция. След като на мястото пристигнали униформените, Марк започнал да стреля по вратата и да крещи да му освободят пространство. Полицията дълги часове водила преговори с видимо побеснелия Марк, но накрая, когато успели да влязат в апартамента, те открили потресаваща гледка..

Деби лежала мъртва на земята с огнестрелни рано по цялото тяло, а до нея самопрострелялият се Марк.

Очевидно двойката е имала доста проблеми, за да се стигне до такъв развой на събитията. Въпреки, че пред обществото винаги са демонстрирали любов и уважение. А много хора смятат и, че в случая може да има намесена и паранормална активност.

© Lifebg.net
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още