„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Поредното безумие! Асфалтираха дръвчетата на цяла улица в Харманли!

03.05.2015 | 12:38
2735 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

За поредната безумица, случила се у нас разкриха колегите от ПИК!

Advertisement:
Advertisement:

Жители на Харманли, които живеят на улица "Васил Левски" изпратиха снимки до агенцията, на която се вижда как след извършен ремонт на улицата и тротоарите, дръвчетата са останали асфалтирани. Ремонтът на въпросната улица завърши още през декември 2014 година, но до този момент никой не е взел под внимание, че живите растения няма как да се напояват и ще изсъхнат. А другия вариант е да пробият асфалта, който е чисто нов, което също не е много добре, особено за пешеходците. 

Местните граждани разкриха, че вече са сигнализирали в общината да се направи свободно място около дърветата, за да има как те да се развиват и да се напояват. От общината обаче изобщо не взели исканията на харманлии под внимание и така дръвчетата си останаха асфалтирани. 

Подобен случай бе регистриран не отдавна и във Видин. Междувременно хора, възмутили се от българската "неграмотност" разкриха, че всъщност така се правило- първо се асфалтира всичко, включително до стеблото на дървото, а след това асфалтът се изрязва и се прави свободно място около растението, за да се развива спокойно. Факт е обаче, че вече месеци наред никой не се заема с изрязването на вече положения асфалта около стеблата на дърветата и те малко по малко изсъхват от липсата на влага. 

© pik.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още