„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Поредно зверство! Психично болен трови бездомни кучета в Пещера за забавление!

03.03.2015 | 14:17
1226 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Определено създаването на Зоополиция у нас става все по-наложително. Последно време медиите почти всеки ден съобщават за извършени зверства срещу беззащитни животни от хора, а властта у нас се оправдава, че няма компетентен орган, който да се грижи за животните, над които е извършено посегателство по една или друга причина. 

Advertisement:
Advertisement:

За поредното зверство научихме от trafficnews.bg, които разкриха, че психично болен мъж от Пещера разпръсква отрова за кучета из целия град без явна причина. Мъжът от известно време обикалял целия град и разпръсквал отровата, включително и в парковете, където стопани разхождат домашните си любимци, а деца си играят. 

Според граждани на Пещера, целта на психично болния мъж била да убие всички бездомни кучета, въпреки че те нито са го нападали, нито са застрашили живота му по някакъв начин. Заради отровата, която разпръсква той обаче града буквално се е превърнал в гробище за кучета, защото четириногите измирали за отрицателно време, където сварят, а все още живите животинки се влачели почти безжизнено, докато в един момент не намерят и те смъртта си. 

За сега няма логично обяснение защо психично болният мъж убива беззащитните бездомни кучета. Според свидетели обаче, които са виждали мъжа с кеф да разпръсква отровата, на него му доставяло удоволствие да гледа как кучетата умират, без да са му направили нищо. 

© trafficnews.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още