„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Официално потвърдено! Душата на всеки човек може да напуска тялото и да се връща обратно! Ето как!

22.02.2017 | 08:36
21279 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Мнозина, които са били много близко до смъртта, пазят невероятно жив спомен за това как почти са стигнали до отвъдното и са се върнали обратно на земята, пише Блиц. Това често променя напълно личността.

Advertisement:
Advertisement:

Учените са се заели да изследват тези странни състояния, които хората си обясняват с това, че душата напуска душата и после се връща.

Тези странни преживявания някои обясняват с възможността на душата да съществува извън тялото. Други ги обясняват преживяването с множеството химични реакции, които се случват в мозъка, както и липсата на кислород.

Странното е, че за такива спомени споделят и хора, които са изпадали в транс.

Тези странни преживявания остават невероятно живи в паметта. Факт е, че след такова преживяване, хората коренно се променят. Променят се разбиранията им за живота.

Според учените, нещо тотално променя действието на мозъка и трябва се установи какво и как се случва. Мозъчната активност на такива хора ще бъде подложена на задълбочени изследвания.

© blitz.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още