„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Доказано! Вампирите наистина съществуват!!!

21.07.2015 | 15:01
1949 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Вампирите наистина съществуват!

Advertisement:
Advertisement:

Това стряскащо разкритие бе направено от група уважавани учени. Не, това не е шега, а реално заключение базирано на ново изследване!

Според доктор Уилямс, един от участниците в изследването, място за паника няма. Той обяснява, че „модерните” вампири нямат почти нищо общо с митичните същества, за които всеки се сеща. Те не са нито свръх силни, нито могат да излизат само през нощта, нито са кой знае колко различни от всички нас, но... пият кръв!!!

Основният фокус на изследването на учените е паднал върху хората, които твърдят, че имат нужда от чужда кръв, за да оцеляват! Доктор Уилямс, обяснява че над 10 години е изследвал въпросните единадесет души, които смятат себе си за вампири. Ученият обяснява, че те са съвсем нормални хора, които просто имат нужда от чужда кръв, за да са здрави и енергични, предават от сайта razkritia.com.

Ученият обяснява, че „модерните вампири” не причакват жертвите си по ъглите на тъмните улички. Вместо това, те са си намерили доброволци, които им даряват по малко кръв. Хората, смятащи се за вампири не посещават лекари, от страх, че ще бъдат обявени за луди и ще им се отнеме правото на собствен живот и поколение! Повечето от тях твърдят, че са родени такива, нуждаещи се от чужда кръв и нямат избор.

Доктор Уилямс, обаче не изключва възможността „модерните вампири” да са просто хора, страдащи от синдрома на „Рейнфилд”. При него, болният в ранно детство е преживял някакво насилие, по време на което е вкусил човешка кръв. Вкусът му е харесал и това го кара да смята, че е вампир. С годините, обаче влечението към кръвта се усилва и може да се превърне в доста опасна мания, предупреждава ученият!

© razkritia.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още