„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Сензационно! Слави влиза в политиката?! Гласи се за президент!

05.08.2015 | 12:38
2436 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Слави Трифонов отдавна е доказал пред обществото, че обича да се вслушва в хората и винаги защитава интересите им. Естествено, както всеки човек и той си има недоброжелатели, които плюят по него и коментират, че е един "палячо" и за нищо не става. Големият рейтинг на предаването му и препълнените зали и стадиони с хиляди хора по концертите му, обаче говорят, че той наистина е по-скоро харесван и обичан, отколкото мразен. И именно тези факти го навеждат на мисълта все по-упорито, че ще успее да промени България с подкрепата, която му оказват хората, ако влезе в политиката.

Advertisement:
Advertisement:

Съвсем наскоро Слави заяви най-сериозно, че обмисля да влезе в политиката, и дори мисли да се кандидатира за президент. Всеизвестно е, че той има колектива зад гърба си, с който може да го направи, а с колегите му редовно обсъждат и разсъждават върху сериозни политически проблеми, засягащи страна ни, в предаването си. Дали това ще му е достатъчно, обаче, за да се наложи като политик и президент?!

След като стана ясно, че Слави възнамерява да влиза в политиката, всички родни партийници леко се стреснаха, защото знаят, че Слави има голямо влияние върху българският народ и определено може да им влияе. От ГЕРБ, обаче най-сериозно обявиха, че биха се борили с Трифонов на избори, но ако той се изправи срещу тях с честна борба, и вярват, че ще го победят, предадоха колегите от Skandalno.net. До колко, обаче борбата от страна на ГЕРБ ще е честна спрямо Слави е доста спорен въпрос.

© skandalno.net
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още