„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Преслава дава Бирмата на съд!

03.08.2015 | 10:47
2423 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Съвсем наскоро Преслава и Жоро Бирмата си спретнаха отново истински екшън. Всички знаем, че преди време певицата  и милионерският наследник си размятаха бутилки по особено жесток начин в заведение на българското Черноморие, после Бирмата посегна на Преслава, Фики и компанията им в столично заведение, от ревност, а сега си позволи дори да стигне до бой с един от охранителите на певицата. И това всичкото, след като вече с Преси не са двойка.

Advertisement:
Advertisement:

Представете си какво е било по времето, когато бяха гаджета...

За поредният разразил се скандал между Преслава и Бирмата научихме от Razkritia.com. Те писаха, че наскоро Преслава и Бирмата са се засекли съвсем случайно пред хотел в Слънчев бряг, където Жоро обичал да отсяда. Преслава, обаче не знаела, че бившият ѝ ще бъде там, защото знаела предварително, че той е в Италия. Да, ама не. Бирмата се оказал пред същия хотел, където била певицата и дори си позволил да обижда по изключително грозен начин бившата си. В отговор на това се намесили гардовете на певицата, за да я защитят. Но и охранителите на Бирмата решили, че трябва да се замесят в скандала и така един от гардовете на певицата се оказал в болница, където да бъде хоспитализиран.

Жоро Бирмата бил задържан за няколко часа в полицията, а на него и охранителите му им била наложена глоба за хулиганство на стойност 500 лева. Битият охранител на Преси, обаче бил категоричен, че ще съди милионера и охранителите му, а Преслава му обещала, че ще го подкрепи напълно и ще свидетелства в съда срещу Бирмата. А освен това обещала и, че ще се заеме с наемането на много добър адвокат, за да осъдят бившия ѝ.

© razkritia.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още