„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Мария се изложи брутално в новия си клип! Лъснаха ѝ новите моцарелки!

21.02.2015 | 20:39
5162 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Тъкмо всички си помислихме, че откакто фолк певицата Мария се е хванала с Християн Гущеров е станала по-улегнала, по-примерна и по-сдържана, и ето, че тя отново доказа, че всички жестоко сме се излъгали.

Advertisement:
Advertisement:

Факт е, че до преди да надене брачната халка на Християн, Мария се държеше доста обрано и се обличаше почти консервативно. Откакто вече официално е Г-жа Гущерова обаче, тя отново захвърли срама в ъгъла и започна да си показва прелестите. Певицата очевидно е решила да се похвали с новите си придобивки, вероятно подарък от Гущеров за сватбата, в новия си клип към песента ѝ "Моля те, не ми звъни". Парчето на първо слушане звучи нежно, лирично, дори баладично, а дуетната половинка на Мария- Азис даже вкарва и леки испански мотиви. Не така стои положението с клипа към парчето обаче.

Именно в клипа към песента "Моля те, не ми звъни" Мария реши, че ще покаже новите си, изцяло ремонтирани моцарелки. В клипа Мария се подвизава с красива, ярко червена рокля, разбира се с много дълбоко деколте и джувка отзад. В един момент обаче, ако се вгледаме малко повече в кадрите ще забележим, че в определени моменти гърдите на Мария лъсват в пълната си прелест.

Това е поредната издънка на фолк певицата в последно време. Наскоро тя се появи на участие в дискотека със супер прозрачен тоалет и отново стана за смях, а що се отнася до Азис и клипа кум второто им дуетно парче с Мария, няма как да не забележим, че в него певеца е пуснал брада, поразително приличаща на тази на Ники Китаеца, коментираха колегите от HotArena.net.

© hotarena.net
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още