„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Бомба! Наталия Кобилкина се развежда! Вижте защо!

01.08.2015 | 14:16
1997 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Известната сексоложка Наталия Кобилкина хвърли истинска бомба, обявявайки, че след цели 11 години брак се развежда!!!

Advertisement:
Advertisement:

Кобилкина съобщи новината чрез специално записано видео, в което направи личната си изповед за случващото се в живота си. Според специалистката по интимни отношения, причината за крахът на бракът и не са изневери, нито трети човек. Наталия обяснява, че със съпругът и са се оженили, когато са били едва 20-годишни. Тогава, и двамата са имали еднакви разбирания за живота и еднакъв начин на мислене, предават от zajenata.bg.

С годините, обаче Кобилкина и мъжът и са започнали да вървят в различни посоки и това е причината да вземат решението да се разделят. Сексоложката обяснява, че раздялата им е добре обмислена и в нея няма лоши чувства. Нещо повече, според Наталия, двамата се разделят с голяма любов един към друг! Тя допълва, че винаги ще бъде благодарна на бъдещият си бивш съпруг за подкрепата към нея, през всичките 11 години на бракът им.

Новината за раздялата на Колбилкина и мъжът и хвърли в шок, почитателите на сексоложката. Двамата изглеждаха, като едно наистина стабилно семейство и дори правеха планове скоро да се сдобият с наследници. Изглежда, обаче нещо жестоко се е объркало в семейните им отношения, след като двамата са взели решението за развод!

© zajenata.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още