„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Вижте 4-те най-лесни начина да се отървете от стреса!

15.03.2015 | 21:24
2169 четения
237 споделяния
Facebook Share Twitter Share

В днешно време, стресът се е превърнал, едва ли не, в задължителна част от ежедневието на повечето хора. Напрежение, нервност, тревоги и умора са само част от симптомите на стреса, с които живеем. Най-добрият начин, за справяне с него е разпускането. Не всеки, обаче, може да си позволи да си вземе отпуск и да забегне към някое райско кътче, където да си отдъхне за малко. Заради това, днес, с помощта на колегите от posyvetvai.me, ще Ви запознаем с няколко лесни, бързи и напълно приложими начина за справяне със стресът в ежедневието!

Advertisement:
Advertisement:

 Храната – Тук, обаче, става дума не за всякаква, а за полезната храна. Много хора, злоупотребяват със сладките и вредни храни, докато са под стрес, а това не е правилно. Вместо да посягате към чипса и сладоледа, следващият път, когато сте под стрес яжте орехи, сьомга, авокадо или портокали. Здравословната храна не само ще подобри функционирането на мозъка Ви, но и това на тялото Ви, а в резултат ще се чувствате много по-добре!

Спорт – Потенето е един от най-добрите начини да се сбогувате със стресът и да се заредите с положителните емоции. Докато правите различни упражнения, потенето изхвърля от тялото Ви хормона на стреса и освен това стимулира производството на хормона на щастието. Така, че не му мислете много, а просто се отдайте на любимият си спорт!

Навън с приятели – Общуването е доказано средство за избавяне от стреса. Затова, следващият път, когато се почувствате стресирани излезте с приятели. Разговорите, закачките, както и подкрепата, ще Ви накарат да се чувствате много по-добре.

 Любов – Правенето на любов, вероятно е последното, което ще Ви мине през ума, докато сте под стрес. Това, обаче, си остава най-ефикасният начин за справяне с него! Научно доказано е, че хората, които по-често се отдават на интимни ласки са далеч по-малко стресирани от останалите!

© posyvetvai.me
Advertisement:
237 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още