„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Имайте едно на ум! От фрешовете и смутитата се качват килограми!

28.07.2015 | 18:40
9510 четения
451 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Вероятно всеки от Вас е чувал, че фрешовете, соковете и много популярните напоследък смутита са страшно полезни за организма ни! Като цяло, това е така. Но все пак внимавайте как ги консумирате, защото колкото могат да бъдат полезни, толкова могат да бъдат и вредни.

Advertisement:
Advertisement:

Едва ли има човек, който да не си каже в този момент, че това са пълни глупости, защото плодовете и зеленчуците няма как да бъдат вредни за здравето ни. Това, обаче не е точно така, особено ако имате навика да си купувате предварително приготвени и бутилирани фрешове и смутита, особено, ако те се консумират от пластмасов съд, защото сама по себе си, пластмасата отделя вредни вещества, които не са полезни за нас.

Единствените наистина полезни за здравето ни смутита и фрешове са тези, които сме си приготвили сами и сме изконсумирали до 10 минути след направата им. В противен случай, специалисти разкриват, че се губят всички витамини, които се съдържат в тях и фактически просто се наливаме с уж полезни и прясно изцедени фрешове, а реално няма никакви витамини в тях. Освен това, специалистите съветват да не забравяме и, че освен полезни вещества, в плодовете също има и естествени захари, а също така и калории, от което следва, че от тях може да се пълнее и за това е препоръчително те да се консумират вместо едно хранене, а не между храненията, предадоха колегите от az-jenata.bg.

© az-jenata.bg
Advertisement:
451 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още