„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Ето я новата мода в диетите! Вижте на какво се основава!

28.07.2015 | 15:46
3844 четения
390 споделяния
Facebook Share Twitter Share

След като жените по целия свят, които искат да отслабнат, се увериха, че 90-дневната диета и разделното хранене са най-мощните врагове на излишните килограми, сега на мода е Хроно диетата, която работи почти на същия принцип, но с малко особености.

Advertisement:
Advertisement:

Хроно диетата е измислена от френският лекар- Алън Делабос. Той е следвал Хроно биология, която му е помогнала да измисли диетата и да приложи натрупаните си знания чрез нея. Хроно диетата се основава на принципа, на който тялото възприема различните храни, които сме погълнали през целия ден. Това много прилича на правилата за 90-дневната диета, която се базира именно на часовете, през които се храним в 4-те определени дни- въглехидратен, бобов, протеинов и плодов. Хроно диетата е на същия принцип, но при нея могат да се смесват протеини в въглехидрати, стига да го правим както трябва.

Главното е да свикнем, че протеини и въглехидрати можем да смесваме само до обяд, или с други думи казано, само на закуска. Храненията трябва да бъдат през 5-часов интервал, за да има време организъм да преработи храните и да се регулира кръвната захар. А продукти като бяло брашно, захар, прясно и кисело мляко да се изключат от менюто.

Ако тренирате, а това е много желателно, изяждайте по един банан преди тренировка. А най-добрата тренировка е редуване на бързо и бавно ходене, поне за тази диета. Никога не яжте, ако не изпитвате глад и яжте въглехидрати, протеини и мазнини САМО НА ЗАКУСКА. На обяд наблягайте на протеините, но не ги съчетавайте с въглехидрати, а за вечеря е най-добре да изключите напълно и протеините, или да ги сведете до минимум, съветват колегите от zajenata.bg.

© zajenata.bg
Advertisement:
390 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още