„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Част II ! Как да запазим летния тен за по-дълго? Вижте тук!

03.08.2015 | 15:10
2949 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Вече разкрихме 2 трика, чрез които да запазите летния си загар за по-дълго време, без да се налага да ходите на солариум, за да го поддържате през цялата година. Разбира се, триковете, които Ви разкрихме само ще Ви помогнат тена, придобит през лятото да остане възможно по-дълго върху тялото Ви. Това, обаче не означава, че тези трикове могат да правят чудеса, така че лекото избледняване няма как да се избегне. Но със сигурност няма да възвърнете първоначалният си цвят на кожата. А сега ще Ви споделим кои са и останалите 2 трика, чрез които да запазите слънчевия си загар за по-дълго време, любезно предоставени от pojenski.bg.

Advertisement:
Advertisement:

След важните хидратация на кожата и прием на Витамин А, за които вече Ви споделихме, идва ред и на козметиката и гримът, които е добре да използвате, за да запазите тена си повече време и той да се забелязва.

Много е важно, когато имате тен той да се поддържа. Така, че забравете за лосионите за тяло с избелващ ефект и наблегнете на тези, които имат лек бронзиращ ефект, но в същото време не оцветяват дрехите Ви. А, ако използвате и лосион с бронзиращ и хидратиращ ефект едновременно сте уцелили 6-ца от тотото, направо.

И не на последно място поставяме трика с цветовете на дрехите, косата и гримът. За да подчертаете тена си, използвайте добре познатия трик с играта на цветовете, относно дрехите и грима. Наблягайте на светлите тонове, като бежово, прасковено, неоново оранжево, розово, бяло, бледо жълто и прочие, защото те ще подчертаят тена Ви и ще го направят по-забележим за околните. За гримът наблягайте на златистите тонове, а относно косата може да експериментирате с някои по-светъл нюанс или светли кичури.

© pojenski.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още