„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Замесиха Валери Божинов в грандиозен скандал за черно тото!

24.06.2015 | 11:07
3459 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Името на Валеpи Божинов отново бе замесено в скандал. Този път, обаче скандалът далеч не е поредната лична драма и в него не са замесени знайни и незнайни красавици, а футболния клуб, в който до скоро Валери тренираше. 

Advertisement:
Advertisement:

Малко след като властите в Италия задържаха директорът на футболния тим "Катания", заради черно тото, името на Валери бе замесено. Директорът на "Катания" бе задържан, заради съмнения, че е плащал на други отбори, за да губят мачовете срещу неговия тим, в период, в който "Катания" игра срещу "Тернана" и спечели с 2:0. Именно по това време, когато се игра мачът, Валери Божинов играеше за "Тернана" и въпреки, че името му не бе споменато от италианските медии, родните веднага го забъркаха в скандала. 

За сега няма арестувани футболисти от "Тернана" или "Катания", срещу които да има доказателства, че са били замесени в италианското черно тото. Като нищо, обаче, нашенецът може да бъде привикан от италиански власти, коментираха колегите от Razkritia.com.

Валери по принцип е свикнал да бъде забъркван в разни скандали, но не от такова естествено. Той често бива спряган за нечий любовник, кръшкач и какъв ли не още. До сега, обаче за кариерата му се коментираше само, че е имал слаби периоди, в които пиенето, обикалянето по родните дискотеки и бройкането на различни родни хубавици само са му пречили на спортуването и представянето на терена. Но в черно тото до сега не е бил забъркван. 

© razkritia.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още