„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Официално! Ето от какво е починал щангиста Милен Добрев!

29.03.2015 | 17:35
11217 четения
175 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Един от най-добрите родни щангисти, Милен Добрев си отиде от този свят, изненадващо рано и при доста странни обстоятелства, поне за обществото. Новината, че Добрев е починал изненада не един или двама души. И докато спекулациите от какво точно си е отишъл шампионът по вдигане на тежести валяха, патолозите си свършиха работата и резултатите от аутопсията вече са известни, разкриват колегите от razkritia.com!

Advertisement:
Advertisement:

Излиза, че Милен Добрев е имал болно сърце, от години, а причината за внезапната му кончина е инфаркт. Бащата на щангиста го открива в дома му, когато притеснен отива да го търси, защото Добрев 2 дни не си е вдигал телефона. Родителят, обаче е пристигнал прекалено късно, защото Милен вече е бил мъртъв отдавна, от инфаркт! От кръвните проби, взети от щангиста, след смъртта му, става ясно, че той е направил ужасяващата грешка! Добрев е комбинирал лекарства, анаболи и алкохол.

Комбинацията между трите се е оказала фатална за болното сърце на шампиона и той е получил инфаркт. Близки до Милен коментират, че от няколко години той се е борел с високото кръвно и сърдечните си проблеми. Лекарите, които са го лекували са му забранили да пие какъвто и да е алкохол. Добрев, обаче не ги е послушал. Всъщност той дори не се е опитал да намали консумацията на алкохол и е продължил да си живее по старо му, все едно е здрав и няма проблем! Според медиците, именно отказът на Милен Добрев да промени начина си на живот е довел до внезапната му кончина. 

© razkritia.com
Advertisement:
175 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още