„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Млада надежда на пловдивския бокс се обеси!

26.07.2015 | 07:43
4040 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Роден боксьор, едва на 22 години, бе намерен мъртъв в съседна Румъния!

Advertisement:
Advertisement:

Според първоначалните данни на полицейските власт, Александро Мораро сам е отнел живота си, като се е обесил.

Младият мъж, по принцип е родом от Румъния. От дълги години, обаче той е живее в градът на  тепетата-Пловдив. Младежът е завършил спортното училище „Васил Левски”, а негов треньор е бил не кой да е, а легендарният Иван Киряков.

Новината за кончината на Мораро шокира цял Пловдив, предават колегите от сайтa sport.plovdiv24.bg. Той бе една от младите, боксови надежди в града и за него се предполагаше, че ще постигне завидни резултати на ринга. Младият боксьор стана известен у нас, по не особено приятен повод. Припомняме, че през 2010-та година, Александро и негов съученик влязоха в новините, като побойници, тормозили и ритали по-малко дете от училището им, защото отказало да им купи сок...

Разследващите случаят с кончината на 22-годишния боксьор, тепърва ще установяват категорично какво се е случило с него. Въпреки, че още няма окончателно заключение, полицията смята, че става дума за самоубийство. Смята се, че причината Мораро да посегне на живота си е любовна мъка. Дали това е така или не, предстои да се установява. Междувременно, работещите по случаят са назначили експертиза. Нейната цел е да установи дали преди да се самоубие, младият мъж е вземал някакви вещества, който да са се отразили на психическото му състояние и да са замъглили трезвата му преценка.

© sport.plovdiv24.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още