„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Христо Стоичков най-после разкри, че ФИФА определя кой ще бъде победителя на Световното!

17.06.2014 | 20:21
2227 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share
Футболната легенда Христо Стоичков най-после разкри кой и защо е спрял България да играе на финала на Световното по футбол през 1994г. Новината, която самият Стоичков потвърди неофициално се знаеше от всички българи в продължение на 20 години. Става въпрос именно за това, че точно ФИФА не е разрешила на България да играе на финала на Световното по футбол в САЩ през 1994г. и ,че точно рефер Жоел Киню съвсем умишлено ни е спънал на полуфинала, за да не се явим на финала срещу Италия. От своя страна , пък, това действие на Киню е било продиктувано директно от централата на ФИФА и по-точно от тогавашния
Advertisement:
Advertisement:
президент Жоао Хавеланч. Според Стоичков именно те са хората, които са ни спънали да идем до финалния мач на Световното през 1994 година, а не Италия и слабата игра на националите ни, които тогава просто бяха във вихъра си. Футболната легда разкри още, че всичко е нагласено не за друго, а за зрителски интерес, защото е факт , че финал между Бразилия и Италия ще има много повече зрители ,отколкото между Бразилия и България. Голмайсторът разкри скандално, че точно ФИФА определя всеки отбор до къде точно ще стигне в първенството и намекна още, че в момента нещата не са по-различни от преди 20 години.
Всичко зависило от президента и това какво ще каже той. Ако той е наредил, че бразилците ще вземат купата, значи те ще вземат купата и никой не можел да направи нищо по въпроса, споделил ексклузивно Стоичков пред razkritia.com, и съвсем в негов стил вметнал, че за тези си действия шефовете на футболната федерация буквално трябва да бъдат разстреляни. Факт е , че и тази година се забеляза доста голямо подбутване на бразилците от страна на съдиите още в пърия мач между Бразилия и Хърватия. Може би това е накарало Стоичков най-после да си развърже езика и да потвърди новина, за която се спекулира от 20 години.
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още