„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Футболист си татуира 50 детски имена в името на една уникална кауза!

16.02.2015 | 21:44
4680 четения
218 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Шведският национал и френския гранд на "Пари Сен Жермен" - Златан Ибрахимович направи нещо уникално в името на една кауза, свързана с умиращите от глад хора по целия свят. 

Advertisement:
Advertisement:

Самият Ибрахимович разкри пред медиите, че си е татуирал 50 имена на дечица, които гладуват по целия свят. Идеята му е да привлече вниманието на колкото се може повече хора, за да се замислят над този проблем в световен мащаб. Нападателят на ПСЖ коментира още, че ако има възможност би си татуирал имената на всички гладуващи по света, но това на този етап няма как да стане, защото умиращите от глад хора наброяват над 805 милиона души. И въпреки, че татуировките му са временни, Златан ги показа по време на футболната среща с " Каен", когато вкара гол още във втората минута от началото на двубоя. Тогава той се свали фланелката и показа изрисуваното си тяло с 50-те татуировки на гладуващите дечица, без да се притеснява, че ще получи наказание от съдията за действията си. 

Ибрахимович се надява от тук нататък, когато почитателите му чуят името му да го свързват с гладуващите хора по цял свят, които са жертви на природни бедствия, крайна бедност, войни и прочие. Той се надява повече хора да обърнат внимание на каузата му и да подемат някаква инициатива за справянето с този глобален проблем, разкриха колегите от offnews.bg.

© offnews.bg
Advertisement:
218 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още