„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Жестоко меле в дискотеката на Петко Димитров! Избиха зъбите на момиче!

12.03.2015 | 18:29
15351 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

По всичко изглежда, че последният писък, на родната поп-фолк мода са... мелетата по дискотеки! Няма как да се отрече, че в последно време побоите, в които участие вземат и различни ВИП персони от чалга жанра, стават буквално през ден! Последната юмручна схватка, със звезден привкус се е състояла не къде да е, а отново в едно от заведенията на бизнесмена Петко Димитров, в Студентски град – „Клуб 33”, алармират от сайта skandalno.net!

Advertisement:
Advertisement:

Боят настанал малко след 4 часа сутринта, а в него се включила завидната бройка от 20 души. По средата на мелето се оказали позабравеният, варненски рапър и експандизчия Ванко 1, както и любимият на Азис – Велизар. Мелето започнало от ВИП сепаретата на клуба, но се разразило с мълниеносна сила, в цялото заведение! За сега, се смята, че Ванко 1 и Велизар са били само свидетели на юмручната свада, но като се има в предвид колко лесно и двамата се изнервят, нищо чудно и лично те да са я започнали...

Междувременно, очевидци на случката разкриват, че това е най-жестокият от всички побои, в последно време! Участниците в него били истински озлобени един към друг, а този път има и сериозно пострадали. Най-зле е младеж, който се оказал на неточното място, в неточното време, а именно – между шамарите! Момчето е в болница, със счупен нос и изпотрошени зъби.

Причината за мелето, все още се изяснява. Според очевидци, обаче, то било достойно за някой екшън – от всякъде летели чаши, бутилки, че даже и столове, а няколко побеснели младежи паднали от вторият етаж на чалготеката в тълпата! Всичко продължило някакви си 10 минути, докато не пристигнала полицията. И все пак, боят е нанесъл доста щети на Петковата дискотека...

© skandalno.net
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още