„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Ужас! Уникален талант от "Всички обичат Реймънд" се самоуби!

25.04.2015 | 16:51
7847 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Няма начин да не си спомняте любимият сериал, от близкото минало „Всички обичат Реймънд”. За съжаление, целият екип на това култово шоу е потънал в скръб! Причината, затова е изключително разтърсваща и дълбока, а именно – малкият екранен Джефри се самоуби, предават ексклузивно от kliuki.ws!

Advertisement:
Advertisement:

Съвсем наскоро, в онлайн пространството се появиха снимка на екранните Али, Джефри и Майкъл. На тях се виждаше колко много са пораснали децата, които са братя и сестра и в реалният живот. Трите деца, идват от голямо и задружно семейство, което ги държеше далеч от всякакви, типични за децата на Холивуд неприятности. Нещо повече, самите деца, винаги са твърдели, че ранната слава не ги притеснява ни най-малко и всеки спомен от снимачната площадка на „Всички обичат Реймънд” им е свиден и скъп!

Именно, затова факта, че Сойър, който буквално от пеленаче, играеше синът на Реймънд, Джефри се е застрелял предизвика истински шок! Младежа е избрал да отнеме собственият си живот, само седмици преди да навърши 20 години, на верандата на семейната къща! Какви са причините са самоубийството, за сега не се съобщава.

Новината за трагедията бе оповестена в социалната мрежа, лично от по-голямата сестра на Сойър, Мадлийн, която играе Али, в култовият сериал. Тя съобщи, че брат е отнел живота си, но не разкри какво го е подтикнало към подобни действия. Цялото семейство на екранният Джефри е потънало в скръб. Екипът на „Всички обичат Реймънд” също скърби редом с тях. Всички участници в сериала изрази своите съчувствие и съболезнования, в социалните мрежи. Никой, обаче не може да си обясни, защо Сойър е постъпил така!

© kliuki.ws
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още