„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Участник в "Мастър шеф" разкри, че в бил в комуна, заради зависимост към наркотични вещества!

20.04.2015 | 09:55
6703 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Симеон от "Мастър шеф" направи скандално разкритие за живота си и житейския опит, който е натрупал!

Advertisement:
Advertisement:

Самият Симеон сподели, че още като дете - на 14 години, се е пристрастил към алкохола и пушенето на марихуана. На 16 години вече е бил зависим от хероина. Това потресаващо разкритие Мони направи, въпреки че му е било много трудно, за да предпази децата от този кошмар и да не тръгнат по неговия път. 

Оказва се, че Симеон е прекарал над 3 години в италианска комуна, тъй като у нас той и семейството му не са намерили подходящо лечение за проблема. Именно благодарение на нея е успял да пребори зависимостта си към тежките наркотични вещества, а за времето през което е бил в Италия се е запалил по кулинарията. 

Самият Симеон сподели, че сам се е осъзнал колко затъва и е споделил на семейството си, че е зависим от хероина. За родителите му това е бил истински шок, но са се сплотили, за да се справят с проблема на сина си. Докато е бил в Италия, Симеон се е виждал с майка си и баща си само 2 пъти годишно, а с приятелите му му е било категорично забранено да се среща. Чак след 3-годишен престой в комуната, участникът в "Мастър шеф" е получил разрешение да се прибере у нас. 

Към този момент Симеон споделя, че никога не би посегнал пак към наркотиците, но винаги си има едно на ум и не подценява "противника", писаха колегите от HotArena.net. A наградата от кулинарното реалити му е нужна, за да си отвори малък ресторант, в който да работи самият той. 

© hotarena.net
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още