„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Скандални разкрития за смъртта на Мерилин Монро излязоха наяве!

16.04.2015 | 08:39
7534 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Колегите от Razkritia.com писаха, че наяве за излезли нови разкрития за смъртта на незабравимата Норма Джийн, по-известна като Мерилин Монро!

Advertisement:
Advertisement:

Оказва се, че Норма е била ликвидирана от агенти на ЦРУ. Това сензационно разкритие е било направено от бивш агент на ЦРУ, на смъртния му одър. Той се казва Норман Ходжес и е споделил всичко минути преди да издъхне в малко лечебно заведение във Вирджиня, докато се е изповядвал. 

Според неговите думи, Мерилин е била ликвидирана от ЦРУ заедно с още около 30 известни личности, сред които актьори, обществени водачи и политици. Задачата на агентите обаче е била да инсценират всичко, така че убийството да изглежда като самоубийство. Оказва се, че Мерилин е станала неудобна на властите не за друго, а защото е имала интимни отношения с Фидел Кастро, а се говори, че е продавала и важна информация на Кенеди. И именно за това се е наложило тя да бъде отстранена, за да не разкрива секретна комунистическа информация на Америка. 

Агент Норман още споделил в изповедта си, че им е било наредено да инсценират убийството на Мерилин сякаш е прекалила със забранените субстанции, а за тях това е била доста трудна задача, защото до сега не им се е било налагало да убиват жена. Щом им е наредено "от горе" обаче, той и колегите му, които също вече не са сред живите, са нямали избор и са се принудили да ликвидират най-известната компаньонка в света за благото на Америка. 

© razkritia.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още