„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Шок! Жестоки скандали и извращения разтресоха дома "Асен Златаров"

12.03.2015 | 20:07
3695 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Отдавна, на всички е ясно, че животът на децата лишени от родителска грижа и обитаващи домове не е никак розов. Първенец по ужасии, достойни за сценарии на голямо количество драми, се оказва домът „Асен Златаров” в столичният квартал „Надежда”. Поредният скандал, разиграл се там, които успя да разтърси за пореден път цялата страна, обаче надминава всякакви извратени представи, разкриват от сайта pik.bg!

Advertisement:
Advertisement:

Едно от децата живеещи в дома, Тодор алармирал, че в последно време обитателите на „Асен Златаров” са тормозени от педофил! Един от надежденските сводници, познат като Васил, причаквал малчуганите до дома. Той изнудвал децата да влязат във автомобила му, след което ги насилвал!

В случай, че някой откажел, сводникът ги отвличал и ги изоставял в покрайнините на града. Точно това се случило и с 15-годишно момиче, което отказало да се подчини на насилникът. Васил се вбесил, подкарал колата си и зарязал девойката на магистрала „Тракия”. Там момичето изкарало 5 часа, плачейки в студа, докато полицията не ги открила и не го върнала в „Асен Златаров”.

Пикът на извратенията, обаче настъпил преди няколко дни, когато насилникът решил и да записва тормоза над жертвите си! Целият дом подскочил, когато клипче с 13-годишно момиче, от дома, станал достояние на всички! На видеото ясно се виждало как Васил тормози детето, а то няма как да се спаси!

Дали органите на реда ще си свършат работата, след бруталните разкрития или отново ще си затворят очите, предстои да разберем!

© pik.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още