„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Потресаващо! Госпожа подари на първолаци книжка с Кама Сутра пози!

03.04.2015 | 17:12
8356 четения
260 споделяния
Facebook Share Twitter Share

За скандалната случка научихме от trafficnews.bg, които писаха, че са получили сигнал от възмутен родител на едно от децата, получили такава книжка. 

Advertisement:
Advertisement:

Потресаващия случай се разиграл в пловдивско училище, чието име за сега не се споменава. Името на учителката, решила да учи децата на биология по изключително нелеп начин, също, защото разследването все още не е приключило. Въпросната даскалица решила да раздаде на децата, послучай Празника на буквите на I-ви клас, книжки, които да обяснят нагледно на децата как стават бебетата и от къде идват те.

Въпросната книжка е на издателство "Кибеа", а текстовете и илюстрациите в нея са повече от шокиращи. На тях нагледно е обяснено как и от къде идват бебетата, а илюстрациите към текста изразяват точните пози на мама и татко, които правят бебе. 

Първолаците веднага показали на родителите си книжката, която им е била подарена от скандалната госпожа, а някои от децата коментирали, че родителите им са я прибрали и повече не са им я върнали. И с право! Съдържанието на книжката е всичко друго, но не и детско. 

За коментар по случая е била потърсена директорката на пловдивското школо, в което се раздават детски книжки с Кама Сутра пози, но първо с едни тя не е била намерена, второ, когато все пак е била открита коментирала, че за първи път чува за случая. Учителката, подарила "детските" книжки на децата, пък, разкрила, че тя предварително се е съгласувала с родителите на децата, преди да им даде книжките, и те нямали нищо против. Едва ли обаче това е вярно, предвид реакцията на възмутените родители след това. Тепърва предстои случая да се изяснява. 

© trafficnews.bg
Advertisement:
260 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още