„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Излязоха наяве скандални разкрития за детството на Кобилкина!

09.03.2015 | 19:21
4378 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Може би никой няма да повярва, но преди време, когато Наталия Кобилкина е била на невръстна възраст, баща ѝ е имал доста различни планове за живота и бъдещето на детето си! 

Advertisement:
Advertisement:

И то какви планове ...

Оказа се, че в тийнейджърските си години Кобилкина е била малко, скромно, заекващо момиче, което винаги е било подигравано от съучениците си, заради фамилията, заекването и говорния дефект, който е имала. Затова свитата девойка нямала търпение да порасне и да се омъжи, за да вземе новата фамилия на мъжа си и да спрат подигравките. Тогава баща ѝ обаче имал планове Наталия да стане монахиня, защото семейството било страшно набожно. Те често посещавали неделните служби в църквата, до леглото си Кобилкина винаги имала оставен голям молитвеник, а всеки пост семейството спазвало стриктно. 

Преломния момент в живота на скандалната сексоложка бил, когато майка ѝ я завела на една от лекциите на известният руски психолог- Николай Козлов, който категорично затвърдил избора на Кобилкина да следва психология, а не да се отдаде на Бога завинаги. Разбира се, това решение на Наталия изобщо не се харесало на баща ѝ, който имал съвсем други планове за дъщеря си. Но с подкрепата на майка си, сексоложка №1 у нас започнала да реализира мечтата си и да се учи как да влияе на мислите и желанията си, както ѝ да влияе на хората, дошли на консултация при нея, писаха колегите от Razkritia.com. 

 
© razkritia.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още