„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

И Миро върти номерата на Саня! Излъга брутално уникалния талант- слепият Ивайло Донков!

24.03.2015 | 15:58
2226 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Колегите от kliuki.bg разкриха, че и Миро от "Каризма" върти същите номера, като Саня Армутлиева в продуцентската си компания! 

Advertisement:
Advertisement:

Преди 2 години именно Миро обеща на уникалния талант Ивайло Донков, който застана на върха на "Гласът на България", че ще направи всичко по силите си, за да го изгради като завършен изпълнител и му обеща бляскава кариера на музикалната сцена. Тогава Миро накара Донков да се откаже от договора с "Юнивърсъл мюзик" под предтекст, че има по-добро предложение за него, което ще му помогне да се издигне в музикалната си кариера, въпреки че е сляп. В последствие обаче всичко си останало само да думи за огромно разочарование на слепия Ивайло. 

Донков очаквал, че продуцентът му ще се захване със създаване на албум, който ще му помогне да се прочие из музикалните среди. В последствие обаче Миро се отказал категорично от проекта и буквално оставил слепия тенор на произвола на съдбата, без пукната пара и работа. 

Близките на Ивайло Донков коментирали, че постъпката на Миро дълбоко е разочаровала таланта, защото на този етап той не само, че не може да се развива, ами не може и работа да си намери, защото е незрящ. Именно за това семейството на момчето споделят пред медиите, че се надяват Господ да прости на Миро за ужасното деяние, което е направил, защото те лично не могат да му простят. 

© kliuki.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още