„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Скандални разкрития! Ето защо Георги Първанов подаде оставка!

26.02.2015 | 20:17
10956 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Малко след като Народното събрание гласува и прие предложението на ГЕРБ да бъде изтеглен нов заем на стойност 16 милиарда лева, бившия държавен глава и настоящ лидер на партия АБВ обяви, че ще подаде оставката си като депутат. 

Advertisement:
Advertisement:

Самият бивш президент на България за периода 2001-2011 година коментира, че няма никакво намерение да остава в парламента и партията си като лидер, след като те не се интересуват от неговото мнение. Той разкри още, че е останал буквално изумен, когато съпартийниците му са гласува "ЗА" тегленето на нов външен дълг за страната ни, въпреки че преди това на съвещание са коментирали, че това е една огромна грешка и партия АБВ не бива да подкрепя подобни предложения на Бойко Борисов и ГЕРБ. 

Първанов не скри и съмненията си относно задкулисни отношения между ДПС  и ГЕРБ, защото от скоро партията на Лютви Местан е започнал доста да подкрепя ГЕРБерите, а само до преди дни са коментирали, че не биха гласували положително за тегленето на заем от 16 милиарда лева. 

Според Първанов, ГЕРБ имат задна умисъл за тегленето на толкова голям заем. Бившия президент спомена, че е бил "ЗА" тегленето на заем от 9 милиарда, с който страната ни да покрие старо задължение, но не разбира останалите 7 милиарда за какво са?! А, пък, от ГЕРБ и не казвали за какво точно ще бъдат използвани тези 7 милиарда, предадоха колегите от Razkritia.com. И именно за това той е категоричен, че не иска да има нищо общо с това и се оттегля от НС и парламента. 

 
© razkritia.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още