„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Русия пред държавен преврат?!

16.03.2015 | 18:19
6632 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Колегите от Razkritia.com писаха, че според информация, която упорито се тиражира в медиите, Русия е на прага на държавен преврат!

Advertisement:
Advertisement:

Факт е, че Путин изчезна за известно време и никой не разкри къде се намира той. Още от 5 март 2015 година Владимир Путин се покри и чак на 15 март 2015 година само оповести, че е жив и здрав. Този негов коментар бе подтикнат от слуховете, които се носиха за него през времето, в което той отсъстваше, а те бяха, че е получил инсулт и не е добре със здравето, че е бил отвлечен и дори убит. 

Именно заради тези слухове Путин се принуди с 2 изречения да коментира, че е жив, здрав и няма никакви здравословни проблеми. Интересното в случая е обаче къде се покри тогава?!

Според някои руски и украински медии, Русия е на прага на държавен преврат. За това намекна и руският флаг, който по принцип се вее на върха на Кремъл, а сега е свален. Варшавско издание, пък, коментира изчезването на Путин с думите:  „Къде е Путин? Русия е в паника!”. Не отдавна се прокрадна ѝ новината, че е изчезнал командващият вътрешните войски на Руската Федерация – ген. Золотов, а по-късно дори се коментира, че той може би е убит. 

За извършващ се държавен преврат намекват и хеликоптерите, които кръжат постоянно в небето над Моска. Какво точно се случва в Русия обаче и дали Путин ще бъде свален от влас принудително, тепърва предстои да става ясно. 

© razkritia.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още