„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Teзи снимки казват много повече от каквито ѝ да било думи!

12.01.2016 | 16:04
11610 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Понякога съвсем случайно заснетите снимки стават най-добри, с най-много смисъл и най-красиви. Една напълно обикновена снимка, обаче, може да каже повече от хиляди думи. А това определено си личи в снимките, които ще Ви покажем по-долу, благодарение на колегите от ПИК. 

Advertisement:
Advertisement:

На първият колаж можете да видите едно изключително куче. То е взето от приют за животни, а първата снимка е направена именно там. На втората то вече е в дома на своите нови стопани и разликата между двете снимки е само 1 ден. Каква промяна, нали?

На вторият снимков колаж виждаме едно малко момченце, което е преборило рака и как е изглеждало то преди и след болестта. 

За да предпази себе си и живота си, моторист е поставил снимка на дъщеричката си върху циферблата на скоростомера на мотора си, за да му напомня, че има за какво и кого да живее. Доста умно,а?

На четвъртата снимка е показано едно малко момиченце, което оцеля като по чудо. То се бе загубило в дивите земи на Сибир, а медиите дори писаха за него, защото бе в неизвестност повече от седмица. И петата снимка цели да ни покаже, че понякога помощта наистина идва от където най-малко я очакваш. В случая куче помага на давещо се коте- нещо наистина необичайно. Всички знаем, че котките и кучетата са големи врагове. Разбира се има и изключения, но те са малко. 

Е, съгласихте ли се, че тези снимки говорят повече от каквито и да било думи? 

© pik.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още