„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Зов за помощ! Майка се бори за живота на 2-годишното си дете! Нека помогнем!

17.09.2016 | 11:09
111238 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Винаги е ужасно да се четат известия за необходима финансова помощ за спасяване живота на eдно невинно дете. Но това е реалността! И ако не сме всички ние да помогнем, едва ли ще намери лек.

Advertisement:
Advertisement:

Ето и поредната стряскаща история. Прочетете я и нека всички помогнем на едно семейство да бъде отново щастливо.

В края на миналия месец 2-годишния Камен е диагностициран с Агресивен фиброматозен тумор на костта, който засегнал долната челюст.

Според медиците, това е много рядко заболяване е се среща предимно при зрели хора. Единици са случаите при деца. За лош късмет Камен е един от малцината.

Принципно този тумор не дава метастази, но е агресивен към костта, към която е залепен и скоростно я стопява. Единственото спасение е оперативно отстраняване на тумора и болната част от костта, както и реконструкция на долната челюст.

Но българските лекари нямат опит с такива случаи, предават колегите от  trafficnews.bg.

С проблема на Камен се заемат лекарите в Университетската клиника по лицево- челюстна и пластична хирургия във Вюрцбург, Германия. Те настояват операцията да се направи възможно най- бързо, защото туморът бързо расте.

По първоначални данни операцията ще е 24 000 евро. Скоро семейството заминава за клиниката в Германия, където ще бъдат направени още изследвания и вече със сигурност могат да кажат каква ще е цената на лечението.

Туморът расте много бързо, а снимките, дадени на лекарите са от преди 3 седмици. Родителите отправят гореща молба към всички, които могат да помогнат в събирането на средства за лечението. А ето и данните:

 IBAN: BG04STSA93000023851348

BIC: STSABGSF

Банка ДСК ЕАД

Титуляр: Камен Петров Меретев

© trafficnews.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още