„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Зловещо! Гости на хотел живяха една седмица в стая с труп под леглото!

14.11.2016 | 12:47
25871 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Кой може да предположи, че в хотелска стая може да бъде скрит труп?!

 Гости на хотел „Ел Сенадор” в Мексико, настанени в стая 323, обитаваха цяла седмица стаята и спали на леглото, под което имало скрит труп на жена, съобщи ПИК.

Advertisement:
Advertisement:

В началото гостите мислели, че има повреда в канализацията, но като надникнали под леглото, ги побили тръпки. Там лежал опакован в черен чувал и добре овързан труп на жена. Хората определено се паникьосали и незабавно повикали полиция.

Отзовалите се лекари могли единствено да установят, че мъртвата дама е на възраст между 25 и 30 години и смъртта й е настъпила в следствие на задушаване.

Управата на хотела пояснила, че преди последната двойка, която намерила трупа, още седем гости са отсядали в  стаята и са спали невъзмутимо с лежащ под леглото труп и дори не са забелязали миризмата.

До момента полицията е разбрала само,че мъртвата се е регистрирала в хотела и е влязла в стаята с някакъв мъж. Но не са намерени камери, на които лицата на двамата да са снимани. Все още самоличността и на двамата не е установена.

 
© ПИК
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още