„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Злощастната съдбата на това българско семейство шокира докторите в България!

02.02.2016 | 18:38
1734 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Семейната трагедия на това пловдивско семейство буквално шокира докторите в България. Фамилията на семейството не се споменава, но съдбата им е толкова жестока, че имената им всъщност изобщо не са от значение..

Advertisement:
Advertisement:

Причината тяхната история да разплаче почти цяла България е факта, че в семейството почти няма член, който да е здрав и да няма раково образование. Единственият здрав в 5-членното семейство е 16-годишната дъщеря, която за сега няма признаци да е болна от рак. Всички останали, обаче са наполовина или напълно слепи, защото са имали рак на ретината или на очните ябълки, заради което се е наложило да им бъдат извадени зрителните органи в различни периоди от време. 

Последната операция, която лекарите от болницата "Св. Георги" са направили е била на 4-годишното момченце от семейството. То е загубило и второто си око, заради рак на ретината, тъй като родителите му отказали категорично химиотерапия, защото тя не дала ефект при лечението на другото око, което лекарите извадили 2 години по-рано. Семейството има и син на 7г., на който също са му били извадени очите, заради тумори. А майката е само с един зрителен орган, заради рак на ретината. 

Причината децата да имат толкова тежка съдба и да страдат от двустранни ретинобластоми – тумори на ретините, е, че са от кръвосмешителен брак, предават колегите от lifebg.net. След раждането на второто дете лекарите предупредили майката, че не бива да ражда вече, защото има над 50% вероятност бебето ѝ да унаследи раковите заболявания, но тя не ги послушала, което може би е било най-голямата ѝ грешка. 

© lifebg.net
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още