„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Жени, никога не правете това! ВИДЕО!

28.09.2015 | 18:01
3691 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Някои жени си мислят, че като се нагримират повече, направят си горе-долу добра прическа и сложат високи токчета изглеждат супер привлекателно и секси. Но, момиче, това не винаги е така. 

Advertisement:
Advertisement:

Скъпи дами, способността да ходите на токчета не е нещо, с което сте се родили. Тя се придобива и усъвършенства с годините. С гримирането нещата стоят по абсолютно същия начин. Или можете да се гримирате, или не. Но, ако сте по-скоро от втория тип, по-добре внимавайте с грима, за да не заприличате на клоун. Мацането с всякакви козметични продукти по-скоро би Ви навредило, отколкото да Ви помогне и да Ви направи секси. 

Започнахме да говорим за токчетата и сега е момента да Ви кажем, че не е никак добре, ако след като обуете обувки на висок ток изглеждате като момичетата от видеоклипа по-долу. Видеото е наистина смешно, а за някои и дори образувателно. В него ще видите компилация от момичета, които си мислят, че изглеждат секси, след като са обули обувки на висок ток, но всъщност са много далеч от истината. И приличат по-скоро на патенца, които сега се учат да ходят, отколкото на секси мадами с високи обувки. 

Най-лесният начин да научите изкуството да ходите безпроблемно на високи токчета е като започнете от обувки с по-нисък ток и с времето увеличавате големината на токчето. По този начин кракът Ви ще свикне плавно да ходи на сантиметри от земята, а Вие няма да изглеждате нелепо и смешно, посъветваха колегите от bgkef.com. 

 

© bgkef.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още