„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Завистливи тийнейджърки пребиха и издраха лицето на миска преди конкурс за красота!

19.06.2015 | 14:37
1483 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Оказва се, че у нас е престъпление дори да си красив и може да си изядеш боя, заради това "провинение"...

Advertisement:
Advertisement:

Съвсем наскоро майката на 14-годишно момиче разказа пред медиите как над 30 завистливи девойки са пребили жестоко 14-годишната ѝ дъщеря, само защото е красива. Пребитото момиче се казва Маргрет Аверин. Тя е станала жертва на около 30 момичета, които ѝ завиждали за красотата и решили да я пребият, за да не може Маргрет да се яви на престижен конкурс за красота, на който е трябвало да участва на 25 юни 2015 година. 

Според майката на пребитата красавица- Надя, откакто е била избрана да участва в престижния конкурс  "Miss & Mr. Grand Sea Universe", 14-годишното момиче не спирало да получава заплашителни смс-и, бележки и прочие. Родителите на детето, обаче решили, че заплахите не са сериозни, а са просто детски истории и не обърнали внимание на заплахите. Докато един ден Маргрет не позвънила едва говорейки на майка си, за да ѝ обясни, че е била пребита от около 30 момичета. 

Побойничките причакали миската в градинка до Първо РПУ в Пловдив, където момичето ходило често. Там и се нахвърлили с ритници в тялото и най-вече главата, като дори с нокти драли и по лицето ѝ, за да не може Маргрет да се яви на конкурса за красота. След като "и дали урок", побойничките си тръгнали, а пребитото момиче с последни сили се обадило на майка си, която веднага отишла в градинката, и откарала дъщеря си в болница. От там веднага извадили медицинско на детето, превързали и промили раните, а родителите вече са пуснали и жалба в полицията. 

Самата Маргрет обяснила на полицаите, че момичетата, които са я били, през цялото време ѝ повтаряли, че яде бой, защото е красива. А с детето към момента работи психолог, разкриха колегите от ПИК. 

© pik.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още