„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Защо мъжете не се женят за жените, които обичат? Вижте тук!

18.11.2015 | 21:32
19432 четения
578 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Със сигурност, след като видите заглавието на тази статия ще си помислите: "Какви са тези глупости? Нали всеки се бракува по любов?". Да, ама не! Не и мъжете. А сега ще Ви разкрием защо!

Advertisement:
Advertisement:

Според колегите от lifebg.net, мъжете никога не се женят за жените, които обичат- голямата им любов. Независимо дали тя е първа или не, мъжете не се женят за тези, към които изпитват истински, дълбоки чувства. Защо ли? Ами, защото тези жени не са сигурни. Тези жени са буйни, спонтанни, диви, усмихнати, имат мнение, не се поддават на манипулации и прочие. А защо ще се омъжат за жена, която няма всички тези качества ли? Защото те са сигурни!

Сега искаме да кажем на всички дами, които са със слаби сърца да не четат по-надолу. 

Да си нечие сигурно момиче означава следното: не мрънкаш, нямаш мнение, съгласна си с всичко, което Той каже, не се сърдиш, когато ти изяде целия шоколад с лешници, правиш каквото той ти каже и никога не му противоречиш. Ако си такова момиче, да знаеш, ще се омъжиш. Ако не се припознахте в описанието по-горе, обаче, да знаете, ще се наложи доста да потърсите мъж, който да изтърпи буйния Ви, спонтанен и див характер. А що се отнася до въпроса "Защо Той няма да се омъжи за Вас, след като наистина Ви обича?" ще Ви отговорим много просто. Мъжете искат съпруги, които са кротки, умеят да гледат деца и да поддържат дом. Но винаги малко място в сърцето на този мъж ще има за онази буйната, дивата, веселата и усмихнатата, от която той се е отказал преди време, защото тя има характер и мнение, а с тях той неможе да я контролира. 

© lifebg.net
Advertisement:
578 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още