„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Загадката разкрита! Ето защо жените и мъжете не се разбират!

03.11.2016 | 15:47
9787 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Най- накрая беше установено по научен път къде се коренят проблемите между двата пола. Защо винаги остават неразбрани?

Учени от университета Джеймс Медисън са установили, че жените проявяват релационна реакция, съобщава ПИК.Тя се изразява в изключително увеличена чувствителност относно потребностите на околните. Те в по- голяма степен от мъжете изпитват съчувствие и се стремят да оказват помощ на нуждаещ се.

Advertisement:
Advertisement:

Жените не могат да издържат да гледат как някой има нужда от помощ и да не се притекат. Ето и проблема, който се появява. Жените смята, че и мъжете трябва да реагират така, но при тях това чувство не е толково силно. В момента, в който срещнат това разминаване, жените се обиждат.

Мъжете има друго развито чувство- изследователското и инструментално възприемане на заобикалящата среда.

Мъжете веднага преминават към разрешаване на проблема в момента, в който го установят. Те си мислят, че и жените трябва да реагират така и ето го разминаването! Мъжът е готов да окаже подкрепа, но предимно в поправянето на ситуацията, докато дамите се предават на емоциите. Ето защо често сякаш двата пола разговарят на различни езици.

 

 

© pik.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още