„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

За всички дами, които носят екстеншъни! Вижте от къде, всъщност, идва косата за тресите Ви!

18.02.2017 | 18:04
6381 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Екстеншъните продължават да бъдат доста уважаван моден атрибут. Те придават допълнителен обем и дължина на косите на дамите, които не успяват да и отгледат красива грива. Интересното е, че никой не се е поинтересувал откъде идват тези спасители за женската красота, информира Блиц.

Advertisement:
Advertisement:

Тези красиви кичури коса идват от Индия. В индийските храмове бедните жени оставят косите си, за да могат да благодарят на бога. Тези коси никога не са били третирани с химични средства и затова имат висока цена. Известно е, че индийките мият косите си с естествени вещества, пръскат се с кокосово масло и така им придават копринена гладкост.

Индийските коси са наситено черни и много здрави и се поддават на оформяне. Храмовете, в които се оставят косите на бедните жени, печелят милиони от продажбата им.

Определено обработката на тези индийски коси е забулена в огромна тайна. Не случайно за екстеншъните се говори като за „черното злато“ в индустрията.

Следващия път, когато решите да използвате допълнителни кичури, припомнете си за произхода им.

© blitz.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още