„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Японско чудо! В буркан сипете от тази смес и ще се отървете завинаги от несполуките!

18.02.2017 | 16:28
14061 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Японците винаги са изумявали света със своите нрави и разбирания. Винаги доказват, че са мъдър народ, пише novinite33.com.

Advertisement:
Advertisement:

Японските учени са на мнение, че водата помни, чувства и има съзнание. Те знаят как да се отървем от негативната енергия, която се натрупва навсякъде около нас.

Не е тайна, че лошите мисли, завистта и злобата заемат голяма част от живота ни. Тази негативна енергия, която заобикаля хората, влияе върху здравето, емоциите и щастието им.

Японците знаят изключително лесен начин да се очистим от тази отрицателна енергия и да дадем път на щастието и просперитета да влязат в дома ни.

Необходим е един обикновен буркан, в който трябва да се сложи морска сол, оцет и вода, като всеки един от продуктите трябва да заеме по 1/3 от обема на буркана.

Пълният буркан са поставя на място в дома, където подозирате, че има негативна енергия, за 24 часа.

Ако след това съдържанието на съда е потъмняло, има мехурчета или е настъпила някаква друга видима промяна, значи наистина домът ви е пълен с отрицателна енергия.

Излейте престоялата смес в тоалетната или направо извън вашия дом, тъй като в нея се съдържа концентрирана негативна енергия. Тази смес има свойството буквално да изсмуква лошото във въздуха. Добре е тази процедура да се прави няколко пъти през годината.

© novinite33.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още